یازدهمین مجله مدیریت دانش و نوآوری دانا منتشر شد. رسالت این نشریه تخصصی افزایش آگاهی و اشاعه مفاهیم، رویکردها و کارکردهای مدیریت دانش در میان مشاوران و مدرسان مدیریت دانش، راهبران و متولیان مدیریت دانش، دانشکاران، دانشجویان و کلیه علاقهمندان این حوزه در سطح کشور است.
در این شماره از مجله مدیریت دانش و نوآوری دانا تلاش کردیم تا مقالات و مطالب کاربردی حوزه مدیریت دانش و نوآوری را با شما بهاشتراک بگذاریم. امیدواریم مطالعه این مقالات موجب ارتقا سطح آگاهی متولیان مدیریت دانش و دانشکاران سازمانی شود. با ارائه نظرات خود، ما را در بهبود ساختار و محتوای این مجله تخصصی یاری نمایند.

آنچه در این شماره میخوانیم:
- داستانسرایی از منظر هورمونشناسی! (ساسان رستمنژاد)
- مروری بر جایگاه و ابزارهای کاربردی استخراج دانش (حامد چینیفروش)
- چگونه از مدیریت دانش برای حرکت به سمت کارمجازی استفاده کنیم؟ (شیرین هیاریان)
- الگویهای اثربخش داستانسرایی سازمانی (زهرا صدری)
- اصلاح نظام جبران خدمات در مدیریت دانش (اردلان لک)
- چگونه رهبران سازمان میتوانند به اشتراکگذاری دانش را تشویق کنند؟ (زهرا اسکندری)
- چگونه سیستم انگیزشی مدیریت دانش را طراحی کنیم؟ (سیروس آقایار)
- کوکاکولا چطور به یک سازمان یادگیرنده تبدیل شد؟ (مهتا هادیزاده)
- راههایی برای تشویق به اشتراکگذاری دانش در سازمان (محدثه لطفی)
- چگونه با انتخاب درست سفیران دانش، نتایج ارزشمندی خلق کنیم؟ (احمد سپهری)
مجله مدیریت دانش و نوآوری دانا
ما در گروه مشاوره مدیریت دانش دانا به دنبال ارائه راهکاری ارزش آفرین مدیریت دانش هستیم و برای تحقق این مهم، الگوبرداری از تجربیات برترین سازمانهای دنیا را چراغ راه خود قرار دادیم. همکاران ما همواره در حال جمعآوری و مطالعه بهروزترین مطالب حوزه مدیریت دانش هستند تا با الگوبرداری و بومیسازی آن، رویکردها و راهکارهای نهچندان کارامد مدیریت دانشی کشور را ارتقا دهند.
کمبود منابع داخلی بهروز و مفید در زمینه مدیریت دانش ما را بر آن داشت تا دوماهنامه مدیریت دانش و نوآوری دانا را منتشر کنیم. ما در این نشریه تخصصی، آخرین تجربیات و دستاوردهای داخلی و بینالمللی مدیریت دانش و نوآوری را با علاقهمندان این حوزه به اشتراک میگذاریم. رسالت این مجله افزایش آگاهی و اشاعه مدیریت دانش در بین مخاطبان خود در سطح کشور است.