تدوین ارکان جهت‌ساز و استراتژی مدیریت دانش پتروشیمی پردیس

تدوین ارکان جهت‌ساز و استراتژی مدیریت دانش پتروشیمی پردیس

پس از اتمام فعالیت‌های گام نخست پروژه پیاده‌سازی مدیریت دانش در شرکت پتروشیمی پردیس، ارکان جهت‌ساز و استراتژی مدیریت دانش در این شرکت تدوین شد. بدین منظور تیم اجرایی پروژه با همکاری واحد برنامه‌ریزی و توسعه فناوری‌های اطلاعاتی پس از بررسی اسناد بالادستی سازمان و همچنین نتایج کسب‌شده در فاز ارزیابی سطح بلوغ مدیریت دانش اقدام به تدوین چشم‌انداز و ماموریت مدیریت دانش در این شرکت نمود. در ادامه با شناسایی نقاط قوت و قابل بهبود و همچنین ریسک‌ها و فرصت‌های پیش‌روی مدیریت دانش، استراتژی‌ مدیریت دانش در پتروشیمی پردیس تدوین شد. این راهبردها هم‌راستا با استراتژی‌های کلان شرکت مدون‌شده است و با استفاده از شاخص‌های ارزیابی عملکرد به‌صورت سالیانه پایش می‌شود.

معرفی شرکت پتروشیمی پردیس

شرکت پتروشیمی پردیس تولید و عرضه کننده محصولات آمونیاک و اوره، مالک بزرگترین مجتمع تولید کننده آمونیاک و اوره درخاورمیانه و نیز یکی از بزرگترین تولیدکنندگان این محصولات در سطح جهان می باشد. حجم بالای تولیدات و فن آوری برتر، هماهنگی با استانداردهای زیست محیطی، سهولت دسترسی به خوراک گاز طبیعی ، خطوط حمل و نقل دریایی و برخورداری از تأسیسات ذخیره سازی و اسکله بارگیری اختصاصی برای صادرات محصول اوره، از جمله مزیت ها و ویژگی های این مجتمع بوده که چشم انداز روشنی را برای جایگاه این شرکت در بازارهای بین المللی ترسیم می نماید. همسو با سیاست های توسعه ای کشور در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی و در چارچوب اقـدامات صورت گرفته توسـط شرکت ملی صنایع پتروشیمـی جهت توسعه منطقه ویژه اقتصادی/انرژی پارس جنوبی؛ احداث فاز اول و دوم مجتمع پتروشیمی پردیس به ترتیب در سالهای ۱۳۸۰ و ۱۳۸۳ توسـط شرکت مدیریت توسعه صنایع پتروشیمی صورت پذیرفته است.

مجتمع پتروشیمی پردیس در منطقه ویژه اقتصادی /انرژی پارس، در شهر عسلویه و به فاصله ۲۷۰ کیلومتری جنوب شرقی بندر بوشهر واقع گردیده است. مساحت کل مجتمع شامل فاز اول، دوم و سوم جمعاً حدود ۶۴.۵ هکتار می باشد حجم بالای تولیدات و فن‌آوری برتر، هماهنگی با استانداردهای زیست‌محیطی، سهولت دسترسی به خوراک گاز طبیعی، خطوط حمل‌و‌نقل دریایی و برخورداری از تأسیسات ذخیره‌سازی و اسکله بارگیری اختصاصی برای صادرات محصول اوره، ازجمله مزیت‌ها و ویژگی‌های این مجتمع بوده که چشم‌انداز روشنی را برای جایگاه این شرکت در بازارهای بین‌المللی ترسیم می‌نماید.

افزایش روزافزون جمعیت انسانی و نیاز به غذای بیشتر از یک‌سو و کاهش وسعت خاک‌های قابل‌کشت و حاصلخیزی آن‌ها از سوی دیگر، جوامع بشری را به کاربرد کودهای شیمیایی سوق داده است. شرکت پتروشیمی پردیـس بزرگ‌ترین مجتمع تولیدکننده آمونیـاک و اوره در خاورمیانـه و یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان این محصولات در سطح جهان با تولید بیش از ۵ میلیون تن محصول در سال است که درراستای تولید غذای کافی برای مردم دنیا گام‌های بلند و مؤثری برداشته است.

گروه مشاوره مدیریت دانش دانا 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 5 =