آغاز پروژه پیاده‌سازی راهکارهای مدیریت دانش در شرکت پتروشیمی مارون توسط شرکت مشاوره مدیریت دانش دانا

آغاز پروژه پیاده‌سازی راهکارهای مدیریت دانش پتروشیمی مارون

در این خبر به بررسی آغاز پروژه پیاده‌سازی راهکارهای مدیریت دانش پتروشیمی مارون می‌پردازیم.

پروژه پیاده‌سازی راهکارهای مدیریت دانش در شرکت پتروشیمی مارون آغاز شد. این پروژه با هدف ایجاد نظام مدیریت دانش بر بستر فرایندهای سازمانی این شرکت و مبتنی بر مدل APQC اجرا می‌شود. استقرار نظام مدیریت دانش در پتروشیمی مارون در قالب 5 فاز عملیاتی و طی 12 ماه انجام خواهد شد. رویکرد گروه مشاوره مدیریت دانش دانا در این پروژه نیز همانند تجربیات قبلی، استفاده از مربی‌گری است تا پس از اتمام پروژه، سفیران دانش مارون فعالیت‌های مدیریت دانشی را در این شرکت ادامه دهند.

تخصص تیم راهبری گروه مشاوره مدیریت دانش دانا در پروژه‌های مدیریت دانش صنعت پتروشیمی در کنار تجربه و دانش فنی همکاران صنعتی گروه دانا در بخش نفت،گاز و پتروشیمی، نوید بخش حصول نتایج ملموس و ارزش آفرین در این پروژه است.

 

آغاز پروژه پیاده‌سازی راهکارهای مدیریت دانش در شرکت پتروشیمی مارون

 

پتروشیمی مارون؛ یکی از بزرگ‌ترین پتروشیمی‌های ایران و جهان

شرکت پتروشیمی مارون در سال 1377 برای اجرای طرح الفین هفتم تاسیس شد. با اجرای این طرح که یا ظرفیت تولید سالیانه 1.1 میلیون تن پلی اتیلن در زمره بزرگترین الفین ها در جهان می باشد، برای اولین بار در کشور، اتان از گاز طبیعی استحصال شده، طی فرآیندهایی به مواد الفینی، فرآورده های پلیمری و شیمیایی تبدیل شد. واحد الفین پتروشیمی مارون با ظرفیت تولید سالیانه یک میلیون و یکصد هزار تن اتیلن یکی از معدود مگا الفین‌های به بهره برداری رسیده جهان می‌باشد. این واحد عظیم با تولید سالیانه 1،100،000 تن اتیلن گرید پلیمری و 200،000 تن پروپیلن گرید پلیمری به عنوان محصولات اصلی در تبدیل هیدروکربن ها به مواد پلیمری و پتروشیمیایی نقش اساسی دارد.

به‌طور کلی شرکت پتروشیمی مارون با توانایی تولید سالانه 1100000تن اتیلن، 200000 تن پروپیلن، 300000 تن پلی اتیلن سنگین، 300000 تن پلی پروپیلن و بیش از 443000تن انواع گلایکول یکی از بزرگترین شرکت‌های پتروشیمی در ایران و جهان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − شانزده =