طراحی درخت دانش در شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی

طراحی درخت دانش در شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی

درخت دانش در شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی

پس از انجام فعالیت‌های مرتبط با ارزیابی سطح بلوغ مدیریت دانش آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی، درخت دانش در شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی طراحی شد. این درخت دانش دربرگیرنده کلیه حوزه‌های دانشی شرکت است و مبنایی برای اقدامات آتی مدیریت دانش به شمار می‌آید.

معرفی شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی

شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی در سال ۱۳۴۲ با تشکیل سازمان آب و برق آذربایجان و با تحت پوشش قرار دادن استان‌های آذربایجان شرقی و غربی فعالیت خود را آغاز  و از سال ۱۳۴۷ این سازمان به شرکت سهامی آب و برق آذربایجان تغییر نام داد. در سال ۱۳۵۹ با تصویب شورای انقلاب تحت عنوان شرکت سهامی آب منطقه‌ای آذربایجان فعالیت خود را ادامه داد. در تاریخ ۴/۲/۶۴ با تصویب هیئت‌ وزیران به دو شرکت سهامی آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی تبدیل شد.
در جلسه مورخ ۱۳۷۲/۶/۲۱ هیئت‌وزیران و پیشنهاد شماره ۴۸۹۱۰/۱۳۰۵/۵۰۵ وزارت نیرو و به استناد ماده 32 قانون توزیع عادلانه آب مصوب سال ۱۳۶۱ نام شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی به شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی و اردبیل تغییر و تصویب گردید. از سال ۱۳۸۶ نیز در اجرای مصوبه شماره ۲۶۹۱۴ ت ۳۳۵۵۹ هـ  مورخ ۱۳۸۴/۵/۱۱ دو استان تفکیک یافته و نام این شرکت به شرکت سهامی آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی تغییریافته است.
محدوده جغرافیایی تحت مدیریت سازمان آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی شامل استان آذربایجان شرقی با وسعت حدود ۴۵۴۹۰.۸۸ کیلومترمربع و نیز قسمتی از استان آذربایجان غربی (حوزه امور آب ارس) هست. محدوده فعالیت شرکت در قسمت‌هایی از حوزه‌های آبریز رودخانه ارس – دریاچه ارومیه و سفیدرود می‌باشد.

مدیریت دانش در آب منطقه‌ای آذربایجان

پروژه پیاده‌سازی مدیریت دانش در شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی در زمستان سال ۱۴۰۰ آغاز شد. پیاده‌سازی راهکارهای مدیریت دانش این شرکت با هدف بهبود و توسعه مدیریت دانش بر بستر فرایندهای سازمانی و مبتنی بر مدل APQC و نظام‌نامه مدیریت دانش دستگاه‌های اجرایی در 5 فاز عملیاتی در حال انجام است.
تمرکز بر خلق نتایج ملموس و اثربخش با بهره‌گیری از تکنیک‌ها و ابزارهای مدیریت دانش از اهداف کلید این پروژه به شمار می‌آید. گروه مشاوره مدیریت دانش دانا در این پروژه نیز همانند تجربیات قبلی، از  رویکرد منتورینگ استفاده می‌کند تا پس از اتمام پروژه، سفیران دانش فعالیت‌های مدیریت دانشی را در سطح شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی ادامه دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده + شانزده =