انتشار سیزدهمین مجله مدیریت دانش و نوآوری دانا

انتشار سیزدهمین مجله مدیریت دانش و نوآوری دانا

سیزدهمین مجله مدیریت دانش و نوآوری دانا منتشر شد.

دسترسی به دانش روز، مطالعه مقالات جدید و معتبر و الگوبرداری از تجربیات سازمان‌های موفق در حوزه مدیریت دانش کمک بسیار زیادی به سازمان‌ها می‌کند تا مسیر اقدامات خود را درست طراحی کنند. ما در گروه مشاوره مدیریت دانش دانا تلاش می‌کنیم تا قدم کوچکی در این راستا برداشته و  به علاقه‌مندان مدیریت دانش در کشور یاری رسانیم.

آنچه در سیزدهمین مجله مدیریت دانش و نوآوری دانا می‌خوانیم

آنچه در سیزدهمین مجله مدیریت دانش و نوآوری دانا می‌خوانیم
  • فرهنگ فوتبالی و مدیریت دانش (ساسان رستم‌نژاد)
  • 9 راه برای ایجاد یک برنامه پایدار مدیریت دانش (مهسا ذاکری‌دانا)
  • آیا درونگراها در اشتراک دانش خوب نیستند؟ (حامد چینی فروش)
  • راهبردهای انتقال دانش پنهان (شیرین هیاریان)
  • چگونه فرهنگ‌ اشتراک‌گذاری دانش را ایجاد کنیم؟ (زهرا صدری)
  •  سه درس‌آموخته کلیدی درباره فرهنگ سازمانی (زهرا اسکندری)
  •  نقش فناوری مدیریت دانش در بهبود نتایج یادگیری (محمد حقیقی فرد)
  • نقش مدیریت تغییر در مدیریت دانش (سیروس آقایار)
  • چگونه می‌توان یک نقشه راه مشتریک برای فرآیند و دانش ایجاد کرد؟(مهتا هادیزاده)
  • اشتباه دولت‌ها در پیاده‌سازی مدیریت دانش (محدثه لطفی)
  • چرا مدیریت دانش مشتریان مهم است؟  (احمد سپهری)

 

دانلود مجله مدیریت دانش و نوآوری داناا- شماره 13 با لینک مستقیم

دانلود شماره های پیشین مجله مدیریت دانش و نوآوری دانا

 

مجله مدیریت دانش و نوآوری دانا

ما در گروه مشاوره مدیریت دانش دانا به دنبال ارائه راهکاری ارزش آفرین مدیریت دانش هستیم و برای تحقق این مهم، الگوبرداری از تجربیات برترین‌ سازمان‌های دنیا را چراغ راه خود قرار دادیم. همکاران ما همواره در حال جمع‌آوری و مطالعه به‌روزترین مطالب حوزه مدیریت دانش هستند تا با الگوبرداری و بومی‌سازی آن، رویکردها و راهکارهای نه‌چندان کارامد مدیریت دانشی کشور را ارتقا دهند.

سرمقاله 

در سرمقابله سیزدهمین مجله مدیریت دانش و نوآوری دانا می‌خوانیم: فرهنگ‌سازمانی به‌مثابه یک زمین کشاورزی است که هرچقدر بستر آماده‌تری داشته باشد، محصول با کیفیت‌تری نیز از آن به عمل می‌آید؛ اما این زمین در بسیاری از سازمان‌ها شوره‌زار است و یا در حالتی بهتر، بیابان بی‌آب و علفی است که گونه خاصی از گیاهان، آن هم گیاهان بی‌ثمر در آن رشد می‌کنند؛ اما سؤال مهم این است که چگونه این بستر نامناسب را برای کاشت بذر مدیریت دانش آماده کنیم؟

چارچوب‌ها و مدل‌های معتبر پیاده‌سازی مدیریت دانش از جمله چارچوب مدیریت دانش سازمان بهره‌وری آسیایی APO))به چهار تسهیلگر، “رهبری”، “فرایندها”، “کارکنان” و “فناوری” اشاره می‌کند که هر یک از این تسهیلگر‌ها نقش بسزایی در سرعت دادن و نهادینه کردن فرهنگ دانش‌محور ایفا می‌کنند. سازمان‌ها متناسب با نقاط قوت و ضعف و بلوغی که در هریک از تسهیلگرها دارند باید اقدامات خود را تعریف کرده و اجرایی کنند؛ اما در این میان یکی از مهم‌ترین اقداماتی که تمامی سازمان‌ها به آن نیاز مبرم دارند،«آموزش و توانمندسازی» در زمینه مدیریت دانش است. کیفیت برگزاری دوره‌های آموزشی مدیریت دانش تاثیر مستقیم بر اولین مرحله از فرایند مدیریت تغییر سازمانی، یعنی آگاه‌سازی دارد. در صورتی کارکنان سطوح مختلف سازمان برای مشارکت در فرایند مدیریت دانش همکاری می‌کنند که دقیقا بدانند این فرایند چیست و چه مزایای برای آن‌ها دارد و این کار با آموزش درست و اصولی اتفاق می‌افتد.

طی سال‌های اخیر ما در «گروه مشاوره مدیریت دانش دانا»، دوره‌های آموزشی متنوعی را در سطوح عمومی و تخصصی مدیریت دانش طراحی کرده‌ایم. این دوره‌های آموزشی به‌صورت کارگاهی و با رویکرد مربیگری و یادگیری حین عمل اجرا می‌شوند تا فراگیران درک درستی از مفاهیم پیدا کرده و بتوانند در اجرای مدیریت دانش از آن استفاده کنند. انتشار سیزدهمین مجله مدیریت دانش و نوآوری دانا نیز در راستای نیل به این مقصود است.

 

 

برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − 14 =