داستان‌سرایی گلگهر

رویداد داستان‌سرایی گلگهر به دلیل شیوع ویروس کرونا لغو شد

با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا در کشور، رویداد داستان‌سرایی شرکت معدنی وصنعتی گلگهر که قرار بود در تاریخ 14 اسفندماه در این شرکت برگزار شود لغو شد و در تاریخ دیگری برگزار می‌شود.

داستان‌ سرایی

داستان‌ها و داستان‌سرایی از ابتدای وجود بشر با ما بوده اند و به آگاهی ما از تاریخچه بشریت کمک بسیار کرده اند. هزاران سال، با تکامل انسان، از داستان‌‌ها استفاده می‌شد تا افراد آنچه را که خرد و دانش انباشته شده بود، منتقل کنند. در دنیای مدرن که ما در آن زندگی می‌کنیم داستان معنای جدیدی به خود گرفته است: راهی برای برقراری ارتباط نه تنها در محیط سنتی داخلی بلکه در محیط کار. داستان ها و روایت‌ها‌، یک رابط منحصر به فرد و  قدرتمند در روابط انسانی تشکیل داده‌اند.

داستان‌ها با هر دو بخش ذهن انسان (منطق و احساس) سر و کار دارند. داستان‌ها ابزاری برای گفتگو، استدلال و تمرکز بر چشم انداز سازمانی هستند. داستان‌ها منجر به تقویت ارتباطات، چه در داخل سازمان در ارتباط با پرسنل و چه در خارج از سازمان در ارتباط با مشتریان حاضر، مشتریان بالقوه، شرکای تجاری، رقبای تجاری، سرمایه گذاران و دیگران می شوند. داستان را انتقال‌دهنده‌ قدرتمند معنا و دانش ضمنی می‌دانند. همچنین یک داستان دنباله‌ای از اقدامات و تجربیاتی را که توسط و یا تحت نظر تعداد مشخصی از افراد انجام گرفته، به صورت واقعی یا خیالی توصیف می‌کند. داستان‌ها به طور طبیعی در مسیر زندگی فعالیت‌های سازمان اتفاق می‌افتند و نکته مهم این است که از پذیرش بسیار گسترده به عنوان وسیله ارتباطی توسط افراد برخوردار هستند.

مدیریت دانش در گل‌گهر

پیاده‌سازی مدیریت دانش در شرکت معدنی و صنعتی گلگهر از سال 1397 با همکاری گروه مشاوره مدیریت دانش دانا آغازشده است و تاکنون ابزارها و تکنیک‌های مدیریت دانش همچون مدیریت دانش اورهال، انجمن خبرگی، تدوین نقشه دانش در کارخانه فرآوری گل‌گهر و غیره در این شرکت اجرایی شده است.

منطقه معدنی گل‌گهر با داشتن معادن غنی از سنگ‌آهن به‌عنوان یکی از مطرح‌ترین قطب‌های فعال معدن، صنعتی در خاورمیانه است که دارای قابلیت‌های بسیاری برای تبدیل‌شدن به یک منطقه بزرگ و رقابتی در سطح ایران و حتی جهان می‌باشد. این ذخایر معدنی در استان کرمان و در 50 کیلومتری جنوب غربی شهرستان سیرجان واقع شده‌است. آثار موجود و حفاری‌های باقی‌مانده در محل کانسار دلالت بر آن دارد که این کانسار در قرون گذشته مورد شناسایی و بهره‌برداری قرارگرفته است. سن تقریبی یک نمونه از سرباره کوره‌های قدیمی که از سنگ معدن گل گهر استفاده می‌نموده است، در حدود 900 سال تخمین زده‌شده است. در دوره معاصر عملیات اکتشاف و پی‌جویی طرح سنگ‌آهن گل گهر در سال 1348 توسط شرکت خصوصی ایران باریت آغاز و سپس با همکاری شرکت ژاپنی ماروبنی ادامه یافت و از سال 1353 به شرکت ملی فولاد ایران واگذار گردید. کانسار سنگ‌آهن گل‌گهر در شش آنومالی مجزا درمجموع با ذخیره‌ای در حدود 1200 میلیون تن در محدوده‌ای به طول تقریبی 10 کیلومتر و عرض تقریبی 4 کیلومتر قرار گرفته‌است. بهره‌برداری از توده معدنی شماره یک‌بر عهده شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر است که بخش زیادی از آن استخراج گردیده‌است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × یک =