کتاب درس‌آموخته‌های اورهال کارخانه‌های تغلیظ گل‌گهر منتشر شد

در ادامه فعالیت‌های اجرایی مدیریت دانش در شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر، کتاب درس‌آموخته‌های اورهال کارخانه‌های تغلیظ گل‌گهر منتشر شد. برای تدوین این کتاب جلسات متعددی با خبرگان و متخصصان حوزه‌های مختلف خط 1،2 و 3 تولید کنسانتره برگزار شد و بیش از 10 تجربه کلید اورهال کارخانه‌های تغلیظ با همکاری خبرگان مدون شد.

مدیریت دانش اورهال در شرکت معدنی و صنعتی گل گهر یکی از نمونه‌های موفق پیاده‌سازی چرخه مدیریت دانش در صنعت فولاد کشور است که با تلاش دبیرخانه نظام‌های مشارکتی و دانشی این شرکت، متخصصان و خبرگان تعمیرات کارخانه های گندله‌سازی و فرآوری در حال اجراست.

شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر

منطقه معدني و صنعتي گل گهر با داشتن معادن غنی از سنگ آهن به‌عنوان یکی منطقه معدني و صنعتي گل گهر با داشتن معادن غنی از سنگ آهن به‌عنوان یکی از مطرح‌ترین قطبهای فعال معدنی، صنعتی در خاورمیانه است که دارای قابلیت‌های بسیاری برای تبدیل‌شدن به یک منطقه بزرگ و رقابتی در سطح ایران و حتی جهان می‌باشد. شركت معدني و صنعتي گل گهر يكي از شرکت‌های فعال اين منطقه می‌باشد كه نقش مهمي در سیاست‌گذاری و مديريت منطقه را بر عهده دارد. اين شركت در حال حاضر با ظرفيت توليد بيش از 15 ميليون تن كنسانتره و بيش از 10 ميليون تن گندله بزرگترين تولیدکننده كشور می‌باشد و با اجراي پروژه‌های توسعه و بهینه‌سازی خطوط شرکت، در افق چشم‌انداز، مجموع تولیدات سالانه این شرکت به بيش 30 میلیون تن خواهد رسید. اين شركت به‌منظور توسعه زنجيره ارزش خود با تاسيس شرکت‌های فولادي سهم خود را در توليد محصولات فولادي نظير آهن اسفنجي توسعه داده است و در آينده نه‌چندان دور با توليد اسلب نازك و مقاطع فولادي اين زنجيره را تكميل خواهد نمود. گل گهر اولين منطقه‌ای در ايران خواهد بود كه كليه فرآيند توليد از معدن تا محصول نهايي را در يك منطقه در كنار هم قرار داده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + 11 =