مدیریت دانش در شرکت گل‌گهر

برگزاری دوره آموزشی مدیریت دانش در شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر

در ادامه فعالیت‌های اجرایی استقرار مدیریت دانش در شرکت گل‌گهر، کارگاه‌های آموزشی مدیریت دانش از ابتدای مهرماه سال جاری (1398) آغاز شده است. این کارگاه 16 ساعته، توسط احمد سپهری  یکی از اعضای شرکت مشاور مدیریت دانش دانا برگزار شد.

در این کارگاه علاوه بر مفاهیم مدیریت دانش، سه تکنیک کاربردی مدیریت دانش ازجمله داستان‌سرایی نیزبه‌صورت عملی تمرین شد. بدین منظور یکی از کارشناسان آزمایشگاه گندله، تجربیات حضور چندروزه خود در ریودوژانیرو برزیل و واحد گندله‌سازی شرکت معدنی vale را در قالب داستانی جذاب با ما به اشتراک گذاشت که برای تمامی حاضرین هیجان‌انگیز بود.

تکنیک داستان‌سرایی یکی از ساده‌ترین و درعین‌حال کارآمدترین روش‌های یادگیری و تسهیم آموخته‌ها است که باید در جعبه‌ابزار مدیریت دانشی هر سازمانی وجود داشته باشد و از آن به‌درستی استفاده شود.

آشنایی با شرکت گل‌گهر

منطقه معدني گل‌گهر با داشتن معادن غنی سنگ آهن به‌عنوان یکی از مطرح‌ترین قطب‌های فعال معدنی و صنعتی در خاورمیانه است. این منطقه از قابلیت‌های بالایی برای تبدیل شدن به یک منطقه بزرگ و رقابتی در سطح ایران و حتی جهان برخوردار است.  اين ذخاير معدني در استان كرمان و در 50 كيلومتري جنوب غربي شهرستان سيرجان واقع شده است. آثار موجود و حفاري‌هاي باقي‌مانده در محل كانسار دلالت بر این دارد كه اين كانسار در قرون گذشته شناسايي شده و مورد بهره‌برداري قرار گرفته است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + چهار =