برگزاری کارگاه‌های آموزشی توانمندسازی سفیران دانش در بانک آینده

برگزاری کارگاه‌های آموزشی توانمندسازی سفیران دانش در بانک آینده

در این خبر به بررسی برگزاری کارگاه‌های آموزشی توانمندسازی سفیران دانش در بانک آینده می‌پردازیم.

با آغاز پیاده‌سازی راهکارهای مدیریت دانش در بانک آینده، مجموعه کارگاه‌های توانمندسازی سفیران دانش در این بانک برگزار شد.

برگزاری کارگاه‌های آموزشی توانمندسازی سفیران دانش در بانک آینده

در این دوره‌ها علاوه بر ارائه مفاهیم مدیریت دانش، ابزارها و تکنیک‌های کاربردی مدیریت دانش نیز برای اعضای تیم اجرایی و سفیران دانش بانک تشریح شد.

با توجه به استقرار مدیریت دانش با رویکرد منتورینگ در بانک آینده، سفیران دانش به‌گونه‌ای انتخاب شدند که پس از توانمندسازی، در اجرا و توسعه راهکارهای مدیریت دانش مشارکت داشته باشند.

بانک آینده

بانک آینده” به استناد مصوبه یک‌هزار و یکصد و سی و هفتمین جلسه شورای پول و اعتبار، از ادغام بانک تات، ‌مؤسسه اعتباری صالحین و ‌مؤسسه اعتباری آتی، با سرمایه‌ی پایه هشت (۸) هزار میلیارد ریال؛ در تیرماه سال ۱۳۹۱ شکل گرفت. متعاقباً، بانک آینده، بر اساس مجوزهای صادره از سوی بانک مرکزی ج.ا.ایران و سازمان بورس و اوراق بهادار موفق به اخذ مجوز فعالیت از بانک مرکزی ج.ا.ایران شد.

در حال حاضر، بانک آینده با مجموعه‌ای از نیروی انسانی توانا، در قالب یک بانک تجاری خصوصی و با راهبرد حضور مؤثر و کارآمد در حوزه‌های خدمات بانکداری: خرد، تجاری، مؤسسه‌ای و خدمات بانکداری اختصاصی در بستر آخرین دستاوردهای فناوری اطلاعات و ارتباطات، با ۲۷۵ شعبه در سراسر کشور، مشغول فعالیت است.

گسترش بانکداری مجازی، تمرکز بر فعالیت‌های بانکداری بین‌الملل، حرکت در جهت تشکیل مؤسسه مالی مادر تخصصی چند‌منظوره، افزایش مستمر بهره‌وری سرمایه‌های انسانی و قدرت خلاقیت، تخصص و تعلّق سازمانی آن‌ها، مهندسی فرآیندها و کاهش قیمت تمام‌شده محصولات و خدمات برای مشتریان، هم‌زمان با افزایش کیفیت آن‌ها، و به‌طور کلی ارزش‌آفرینی مستمر و در حد اعلا برای تمام گروه‌های ذی‌ نفع بانک، از استراتژی‌های بنیادین تاسیس این بانک است.

ارزش‌آفرینی برای مشتریان، تشخیص نیازهای آشکار و پنهان آن‌ها و پاسخ‌گویی موثر‌تر و سریع‌تر از رقبا به این نیازها، در راستای تامین حقوق سهام‌داران و تحقق راهبردهای کلان کشوری، نیز از جمله اصول پذیرفته شده سهام‌داران و مدیریت بانک آینده است.

بانک آینده، در تلاش است؛ در قالب یک بانک تجاری پای‌بند به اصول و اخلاق حرفه‌ای و تخصصی بانکداری، در سطح جهان و در داخل کشور، در چارچوب قانون عملیات بانکی بدون ربا، در طول یک دوره برنامه‌ریزی، در جمع بانک‌های تراز اول خصوصی کشور قرار گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 3 =