تدوین ارکان جهت‌ساز و استراتژی‌های مدیریت دانش هلدینگ برق حرارتی

در ادامه فعالیت‌های اجرایی پروژه پیاده‌سازی مدیریت دانش در شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی و پس از اتمام فعالیت‌های گام نخست، ارکان جهت‌ساز و استراتژی‌های مدیریت دانش هلدینگ برق حرارتی تدوین شد.

بدین منظور تیم اجرایی پروژه با همکاری دفتر توسعه مدیریت پس از بررسی اسناد بالادستی شرکت و وزارت نیرو و همچنین نتایج کسب‌شده در فاز ارزیابی سطح بلوغ مدیریت دانش، اقدام به تدوین چشم‌انداز و ماموریت مدیریت دانش در این شرکت نمود.

در ادامه با شناسایی نقاط قوت و قابل بهبود و همچنین ریسک‌ها و فرصت‌های پیش‌روی مدیریت دانش، اهداف مدیریت دانش، استراتژی‌ مدیریت دانش و برنامه‌های عملیاتی مدیریت دانش در هلدینگ برق حرارتی تدوین شد. این راهبردها هم‌راستا با استراتژی‌های کلان شرکت مدون‌شده است و با استفاده از شاخص‌های ارزیابی عملکرد به‌صورت سالیانه پایش می‌شود.

هلدینگ برق حرارتی

آغاز تشکیل وزارت آب و برق (که بعدها به وزارت نیرو  تغییر نام و وظیفه پیدا کرد) از اولین نظام نامه موسسه برق تهران مصوب بیست و پنجم مهر ماه 1315 که به منظور برق رسانی به منازل و معابر شهر تهران تاسیس شده بود؛ و قانون اجازه تاسیس بنگاه آبیاری مصوب بیست و نه اردیبهشت سال 1322 که وظیفه اش توسعه و اصلاح امور آبیاری کشور بود؛ به وجود آمد. وضعیت‌ ساختار اداري‌ دولت‌ پس‌ از مشروطه‌ تا سال 1342 كه‌ وزارت‌ آب‌ و برق‌ تأسیس‌شد،  همیشه‌ بگونه‌اي‌ بوده‌ كه‌ ضرورت‌ تمركز مربوط به‌ امور آب‌ و برق و انرژی‌ در یك‌ مجموعه‌ منسجم ‌احساس‌ مي‌شد. ‌به وجود آمدن تاسیسات سدهای مخزنی در نقاط مختلف کشور (لار، لتیان، درودزن، زرینه رود، و…) قانون اجرای انتقال برق ازطریق خطوط هوایی(2/3/1339)و وجود  چندین‌ دستگاه‌ كه‌ متكفل‌ مسئله‌ آب رسانی و برق رسانی ‌بوده‌اند نیز هیچگاه ‌راهگشاي‌ حل‌ معضلات‌ جامعه‌ نبوده‌ است‌. بنابراین، دیدگاه هاي‌ جدیدي‌ که‌ دخالت‌ مؤثرتر دولت در امور زیربنایی در بخش های آب، برق و انرژی را ضروری می دانست؛ همچنان‌ سبب‌ بوجود آمدن‌ طیف‌ وسیعي‌ از دستگاههاي‌ اجرایي‌ موازی و مشترك‌ گردید كه‌ به‌ نحوي‌ به‌ مسئله‌ تامین برق وآب (آشامیدنی،کشاورزی و سایر مصارف) مشغول بودند. اما مشکل اساسی این بود که این دستگاه ها از نظام و انسجام و هماهنگی خاصی برخوردار نبودند. به همین دلیل این معضل دولتمردان را برآن داشت تا با تاسیس یک سازمان که بتواند وظایف ارایه خدمات آب و برق را درسراسر کشور برعهده بگیرد؛ موافقت کنند و همین تفكر در نهایت منجر به‌تأسیس‌ «وزارت‌ آب‌ و برق»‌ شد.

برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − هفت =