مدیریت دانش در شرکت انتقال گاز ایران

آغاز پروژه پیاده‌سازی مدیریت دانش در شرکت انتقال گاز ایران

آغاز پروژه پیاده‌سازی مدیریت دانش در شرکت انتقال گاز ایران

پروژه پیاده‌سازی مدیریت دانش در شرکت انتقال گاز ایران و 10 منطقه عملیاتی این شرکت آغاز شد. این پروژه  به عنوان یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های مدیریت دانش در کشور به شمار می‌آید و با رویکرد منتورینگ تمامی مناطق عملیاتی انتقال گاز ایران در سطح کشور شامل منطقه 1 (خوزستان)، منطقه 2 (اصفهان)، منطقه 3 (تهران)، منطقه 4 (خراسان)، منطقه 5 (فارس)، منطقه 6 (هرمزگان)، منطقه 7 (همدان)، منطقه 8 (آذربایجان شرقی)، منطقه 9 (مازندران) و منطقه 10 (بوشهر) را تحت پوشش قرار می‌دهد.

استقرار نظام مدیریت دانش در شرکت انتقال گاز ایران با هدف ایجاد نظام یکپارچه مدیریت دانش بر بستر فرایندهای سازمانی و مبتنی بر مدل APQC  در قالب 8 فاز عملیاتی و طی 20 ماه انجام خواهد شد. رویکرد گروه مشاوره مدیریت دانش دانا در این پروژه نیز همانند تجربیات قبلی، استفاده از منتورینگ است تا پس از اتمام پروژه، سفیران دانش فعالیت‌های مدیریت دانشی را در سطح ستاد و 10 منطقه عملیاتی این شرکت ادامه دهند.

 

 

مدیریت دانش دانا

شرکت انتقال گاز ایران

شرکت انتقال گاز بعنوان بزرگترین زیرمجموعه شرکت ملی گاز ایران از ابتدای تاسیس شرکت ملی گاز ایران در سال 1344 تحت مدیریت شرکت پالایش و انتقال گاز فعالیت داشته است، این مجموعه عظیم در سال 84 به عنوان مدیریت انتقال گاز از نظر ساختاری از بخش پالایش تفکیک و در پایان سال 85 به شرکت انتقال گاز تبدیل گردید. این شرکت با بکارگیری 20 درصد نیروی انسانی شاغل (حدود 11 هزار نفر) در صنعت گاز، وظیفه خطیر مدیریت، حفظ، نگهداشت و بهره برداری از 70 درصد دارایی های فیزیکی این صنعت عظیم را بعهده دارد.

مهمترین وظیفه شرکت انتقال گاز ایران خرید و حق العمل کاری گاز طبیعی، اتان، گاز مایع و مایعات گازی از منابع تولید داخلی و خارجی و فروش به مبادی تعیین شده داخلی و پایانه های صادراتی و انجام سوآپ فرآورده های فوق الذکر می باشد. این مهم توسط ده منطقه عملیاتی که شامل منطقه 1 (خوزستان)، منطقه 2 (اصفهان)، منطقه 3 (تهران)، منطقه 4 (خراسان)، منطقه 5 (فارس)، منطقه 6 (هرمزگان)، منطقه 7 (همدان)، منطقه 8 (آذربایجان شرقی)، منطقه 9 (مازندران) و منطقه 10 (بوشهر) می باشد، به انجام می رسد.
 این شرکت از لحاظ حجم خطوط لوله و تأسیسات تحت بهره برداری (بیش از 36 هزار کیلومتر خط لوله و 81 ایستگاه تقویت فشار گاز)، رتبه نخست را در آسیا و خاورمیانه و رتبه چهارم را در جهان پس از کشورهای آمریکا، روسیه و کانادا به خود اختصاص داده است. همچنین این شرکت پتانسیل انتقال بیش از 280 میلیارد متر مکعب گاز در سال را دارا می باشد.
شرکت انتقال گاز ماموریت خود را براساس انتقال پاک، ایمن، پایدار و بهره ور گاز طبیعی تعیین نموده و توان عملیاتی خود را به افزایش ظرفیت انتقال گاز کشور از طریق بهره برداری از تأسیسات جدید، بهینه سازی شبکه موجود انتقال گاز و استقرار سیستم های پشتیبانی در حوزه های مختلف معطوف داشته است.
فعالیت این شرکت در حوزه ذخیره سازی گاز طبیعی به وسیله واحد های توربو کمپرسوری مجتمع سراجه، به منظور ذخیره گاز در فصول کم مصرف و استفاده در زمان های حداکثر مصرف (فصول سرد) با قابلیت تزریق و برداشت بیش از 900 میلیون متر مکعب در سال انجام می پذیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 12 =