مدیریت ریسک از طریق مدیریت دانش

مدیریت ریسک از طریق مدیریت دانش

در این مقاله به بررسی ارتباط مدیریت ریسک از طریق مدیریت دانش می‌پردازیم و ریسک‌های ناشی از دانش و اطلاعات در سازمان را بررسی می‌کنیم.

پاسخ به ریسک‌های مدیریت اطلاعات از طریق مدیریت دانش

یکی از شرکت‌های مشاور مدیریت دانش معتبر در اروپا برای بررسی ارتباط مدیریت ریسک و مدیریت دانش یک سازمان در صنعت بیمه را مورد بررسی قرار داده است. این سازمان با بیش از 30،000 کارمند دارای زمینه‌هایی تجاری متنوعی بوده که از نظر بلوغ اطلاعات در سطوح  مختلفی قرار دارند. برخی از آن‌ها به طور فعال از طبقه‌بندی‌ اطلاعات استفاده می‌کنند، در حالی که برخی دیگر از سیستم‌های برچسب‌گذاری کلی و سازماندهی نشده یا ساختارهای ساده استفاده می‌کنند.

با توجه به چالش‌ها مختلفی که در این سازمان وجود داشت بررسی‌های مختلفی انجام شد. در نهاست مشخص شد که بهبود  فرایند مدیریت و طبقه‌بندی اطلاعات نه‌تنها نیاز به استفاده از فناوری دارد، بلکه باید جمع‌آوری همزمان اطلاعات، ارزیابی وضعیت فعلی، آموزش ذینفعان و ایجاد اجماع برای اطمینان از موفقیت را در دستور کار خود قرار بدهد.

شرکت EK به منظور ایجاد یک استراتژی متمرکز برای مدیریت دانش و اطلاعات کارکنان با سازمان همکاری کرد. این استراتژی با استفاده از فناوری‌‌های ایجاد می‌شود که از طبقه‌بندی سازمانی پشتیانی می‌کند.

راه‌حل تیم EK

تیم EK یک گروه نظارتی چندمنظوره ایجاد کرد که مالکیت اختصاصی، نقش‌های واضح و مسئولیت‌های عملی را جهت طبقه‌بندی تعریف می‌کند.

 ساختار و فرایند مدیریت ریسک از طریق مدیریت دانش

شرکت مشاور برای ارتباط بین ساختار و فرایند مدیریت ریسک از طریق مدیریت دانش اقدامات زیر را مورد توجه قرار داد:

  • راهنمایی در مورد نحوه ایجاد تغییرات یا تعدیل در طبقه‌بندی؛
  • راهنمایی در مورد چگونگی در نظر گرفتن ادغام‌ها و فرصت‌های جدید؛
  • نقش‌ها و مسئولیت‌های اعضای گروه نظارت‌کننده.

تیم EK همچنین درطی جلسات کاری با سازمان همکاری کرد تا درمورد برچسب‌ها، نقش‌ها و مفاهیم با سازمان به تفاهم برسد و از کامل بودن آن‌ها اطمینان حاصل کند.

این جلسات همچنین به عنوان آموزشی برای افزایش آگاهی در مورد طبقه‌بندی شرکت‌ها، فناوری مناسب برای مدیریت آن‌ها و ارزش کلی کسب‌وکار حاصل از تلاش اعضای شرکت‌ها  عمل می‌کرد.

مزایای استفاده از مشاور

تغییرات و ارتباطات EK با برخورداری از رویکردهای تحویل چابک، تضمین می‌کند که همه ذینفعان تشحیص داده شده، احساس شنیده شدن کنند و در محصولات نهایی نقش داشته باشند. EK مکالمات متعددی را با تمامی ذینفعان این تجارت برقرار کرد. هدف این مکالمات توسعه و ایجاد  یک تیم کاری منسجم و مشارکتی برای دست‌یابی به یک طبقه‌بندی مناسب بوده است.

علاوه بر این، رویکرد تکراری برای افزایش طبقه‌بندی و طراحی طرح نظارت، حلقه‌های بازخورد و مشارکت همه ذینفعان را تضمین می‌کند.

نتایج

پلتفرم جدید طبقه‌بندی سازمانی و مدیریت طبقه‌بندی سازمان از توانایی مدیریت طبقه‌بندی به صورت متمرکز، استفاده از برچسب‌گذاری خودکار و  جستجوی چندجانبه پشتیبانی می‌کند. در عین حال این پلتفرم از انعطاف‌پذیری لازم برای ادغام چندین سیستم داخلی از جمله اینترانت مبتنی بر شیرپوینت برخوردار است. این طبقه‌بندی به خودی خود قابلیت یافتن محتوا را افزایش می دهد و این امکان را به کارکنان و مشتریان این می‌دهد که مطالب و اطلاعات را به آسانی بیابند، در وقت و تلاش خود صرفه‌جویی کرده و در مجموع تجربه کاربری بهتری ایجاد می‌کند. طبقه‌بندی یک قابلیت اساسی برای پشتیبانی از سایر فناوری‌ها و پروژه‌های آینده مانند نمودارهای دانش و قابلیت‌های جستجوی پیشرفته با هدف دستیابی سریعتر به بینش و نوآوری است. در نتیجه با استفاده از این قابلیت شاهد بهبود تجربیات مشتریان و بهبود کیفیت جمع‌آوری اطلاعات هستیم.

منبع:

برای مطالعه این مقاله اینجا کلیک کنید.

Improved Customer Service and Risk Management through KM

تیم EK: یک شرکت خدماتی مدیریت دانش، مدیریت اطلاعات، فناوری اطلاعات و رویکردهای چابکبرای ارائه راه‌حل‌های جامع است. ماموریت ما ایجاد شراکت واقعی با مشتریانمان، گوش دادن و همکاری برای ایجاد راه حل های متناسب، عملی و نتیجه گرا است که آنها را قادر می سازد تا رشد کنند و با نیازهای در حال تغییر سازگار شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − یک =